За мен

iva lektorЗдравейте! Аз съм Ивелина Александрова, накратко-Ива. Ако сте попаднали тук случайно се надявам, че на страниците на този уеб сайт ще намерите отговорите, които търсите във връзка с ранното детско развитие.

Имам бакалавърска и магистърска степен по специалността “Логопедия“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Специализирам се в областта ранно детско развитие(от 0 до 3г.) и имам близо петнайсет годишен стаж като терапевт.

Членувам в  международното дружество за пре- и перинатална психология и медицина и в Европейската асоциация за ранна детска интервенция.

Аз съм създател и главен редактор на уеб сайт за Логопедия и свързани нарушения Логопедия.БГ(www.logopedia.bg).

Автор съм и на множество публикации свързани с нарушенията на развитието в детска възраст и лектор на редица форуми за семейството, увереното родителство и ранното детско развитие.

Автор съм и на книгата "Умно бебе" пътеводител за ранното детско развитие и на "Твоето невероятно бебе"-книга с идеи за отглеждането на детето през първата година, игри и полезни таблици за проследяване на растежа.

Можете да ме чуете и в подкаста : Стъпка по стъпка с Ива Александрова

 

Моята цел е да популяризирам знанията за ранното детско развитие и да ви помогна да отгледате здрави, щастливи, умни и успешни деца!

Всички права запазени. Powered by Taktix Group Ltd.