Parent playing with child Oksana Kuzmina FotoliaСкъпи родители и приятели на децата,

С радост ви каня да се присъедините към мен в едно ново обучение: Как да стимулираме появата на речта?". В лека видео форма и от удобството на вашия дом можете да научите всичко, което един логопед има да ви разкаже за речта, нейната поява и развитие.

Вижте как можете да се включите и вие като кликнете на линка към събитието: УЧАСТВАМ, РАЗБИРА СЕ!

До скоро!

Здравейте приятели!

През изминалата година създадох това двудневно обучение за да осигуря на съвременните, търсещи родители, достъп до най-новата информация в областта ранно детско развитие. Първите издания на курса бяха изцяло онлайн, но много от вас попитаха как можем да се срещнем на живо. Ето я и възможността това да се случи:

През 2019г. можете да бъде домакини на курса на живо. Вижте повече за съдържанието на курса и ако проявявате интерес да бъдете негов домакин-пишете ми на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Представяне на курса

Бременността, кърмаческата възраст(0г.-1г.) и периода на ранното детство (1г.-3г.) образуват основата на цялото ни съществуване. До голяма степен те са отговорни за здравето и доброто развитие на психиката и интелекта на личността.

Малките грешки допускани от родителите в този период имат сериозни последици върху детското развитие. За да намалим рисковете е важно да се информираме и да сме добре подготвени за тази нова и толкова отговорна позиция-на родителя.

Курсът е предназначен за бъдещи и настоящи родители. Лекционната част е разделена в два дни за повече удобство и за да можете да извлечете максимума от информацията. Във всеки от дните има предвидено време за задаване на въпроси към водещия.

На 27-ми октомври в Детски център"Мама и аз" гр. Варна ще се проведе издание на Академия за родители. 

Както винаги,  на едно място се събират най-добрите специалисти от София и Варна, както и десетки организации, които ще ви консултират по различни теми. 

Темата на моята лекция е "Как да стимулираме появата на речта?", а извън залата ще Ви очаквам за безплатна консултация.

Ще има и много награди, шарени работилнички за най-малките и вълнуващи семейни изненади през целия ден. 

Събитието е безплатно след регистрация!

Вижте как можете да се включите тук: https://parentacademy.bg/varna2018/

 

Всички права запазени. Powered by Taktix Group Ltd.