Предстои ни още една онлайн среща с вас, но тя няма да е обикновена! Винаги съм искала да направя този уебинар, в който не просто да даваме показатели за развитие, но и да обясним как и защо една сфера на развитие влияе на другата. Как можем да въздействаме на ранното развитие на детето за да развием неговия пълен потенциал?

Всички разбираме колко е важно, това което правим като родители в първите години от живота на детето. Разбираме и интуитивно следваме сърцето си като им даваме любовта и времето си. Новото и вълнуващото в последните години е това, че науката обърна поглед към този толкова важен период от развитието на личността и вече освен с интуицията си разполагаме и с научни, доказани факти. 

Ще се съгласите с мен, че едно е да усещате, че играта е важна, а съвсем друго е да разбирате кога и каква игра да предложите на своето дете. 

Да познавате показателите е важно, но не е достатъчно. Детето в края на първата си година би трябвало да е проходило и да има няколко думи. Трябва да се обръща към човек от близкото си обкръжение и да има любима песничка или книга. Но, ако едно дете е постигнало всичко това освен речта-то изостава ли или не?

Ако едно дете покрива всички показатели с няколко месеца изоставане-това изоставане ли е или то просто следва своя път?

Благодарение на моите скъпи приятели от Академия за родители, аз и вие имаме уникалната възможност да научим отговорите на всички тези въпроси. Ще погледнем отвъд показателите и ще ви покажа основата, знанията, на които трябва да стъпите за да сте още по-уверени в своята най-голяма житейска роля-тази на родителя.

 

👆Уебинарът е подходящ за бъдещи и настоящи родители на деца до 4 годишна възраст. Цената му е 20 лева. Регистрирай се тук 👉 https://bit.ly/3fwSUz7

📄 Можете да платите по банков път или по пейпал сметка.или пейпал с основание Дарение пет стълба - вашето име.

🔻Банкова сметка:
IBAN: BG36RZBB91551005695812
Райфайзен Банк
Фондация Три
Основание за плащане: Дарение пет стълба + име и фамилия

🔻Paypal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Основание: Дарение пет стълба+име и фамилия 

Очаквам Ви!

logopediabg kauza fbОт втори до осми март 2020г. Логопедия.БГ (www.logopedia.bg) организира за трета поредна година кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди.

През тази година кампанията се фокусира върху необходимостта от ранно откриване на нарушенията и навременното започване на логопедична терапия. Ранната логопедична интервенция намалява времето необходимо за коригиране на нарушенията и позволява по-мек, холистичен подход към нарушенията в детското развитие.

Нашата цел е да осигурим достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да популяризираме работата на езиково-говорните терапевти.

Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип водени от любовта към всяко дете.

Всички права запазени. Powered by Taktix Group Ltd.